outdoorliving

Corradi – Elegantie in design

Tijdens de zomer moeten we optimaal gebruik maken van de zon die we krijgen. Er is niks gezelligers dan een barbecue met vrienden. Tijdens het smullen brandt de zon vaak in je nek of gezicht. Met een terrasoverkapping kan je dit vermijden zodat je op een aangename temperatuur van je barbecue kan genieten in een unieke buitenruimte. Ook in de wintermaanden zorgt deze extra plaats aan je woning voor de nodige gezelligheid.

Italiaanse oorsprong

Corradi is een Italiaans merk en dat vind je terug in hun producten. De Italiaanse elegantie straalt op jouw terras. Daarnaast zijn de terrasoverkappingen van hoogstaande kwaliteit en prachtige design.

Perfectie voor iedereen

Corradi heeft een heel uitgebreid assortiment pergola’s. Hierdoor vindt iedereen de perfecte terrasoverkapping. Je kan kiezen uit vrijstaande of aan de muur gemonteerde overkappingen in zowel hout als aluminium structuren. Wat je ook kiest, je kan je keuze altijd verder personaliseren en aanpassen want Winsol levert en installeert ieder product op maat.

Pergotenda is het merk van terrasoverkappingen van het Italiaanse Corradi. Door het enorm brede gamma, de mogelijkheid om alles te personaliseren en de keuze om alles op maat te laten maken, kan je elke buitenruimte omtoveren tot het gezelligste en mooiste terras.

Alle Pergotenda terrasoverkappingen zijn uitgerust met de meest innovatieve materialen, geavanceerde technologie en een magnifiek design die sterk genoeg zijn om de felle zon, harde regen en een hevige wind te doorstaan.

Pergotenda Iridium

De Pergotenda Iridium biedt je de oplossing tegen zon en regen. Deze aluminium terrasoverkapping bevestig je aan de gevel waarbij je kan kiezen tussen een hellende of horizontale bovenstructuur.

Pergotenda Palladia

Door zijn simpel maar prachtig design staat de Pergotenda Palladia mooi op ieder terras. De populairste van alle Pergotenda’s is dankzij zijn uitstekende bouwkwaliteit en handige opties de favoriet van velen.

Pergotenda Flux

Ontdek de Pergotenda Flux die met zijn buitengewoon gebogen vouwdak jouw terras uniek maakt. Verder behoudt dit nieuwe concept alle functionaliteiten van een ander Pergotenda systeem.

Pergotenda Move

Geef nieuw leven aan je buitenruimte met de innovatieve Pergotenda Move. Door zijn unieke scharnieren kan je hem in twee verschillende hellingshoeken installeren. Je kan er ook speakers of LED-verlichting in plaatsen om van jouw terras de gezelligste te maken.

Pergotenda Millenium

Door het simpel design van de Pergotenda Millennium vloeien alle steunpilaren netjes in elkaar. Het accordeonsgewijs opplooibaar doek beschermt je tegen de regen en de zon.

Pergotenda Kubo

De Pergotenda Kubo is een streling voor het oog want de dakrand en regenpijpen worden volledig in de structuur gebouwd. Je kan de Kubo zowel vrijstaand als verankerd in de muur plaatsen.

Pergotenda Exyl

De Pergotenda Exyl is een horizontaal uitschuifbaar systeem zonder steunpalen. Dit is de ideale oplossing voor wie een minimalistische maar uiterst elegante buitenruimte wenst aan te brengen op een bestaande structuur of muren.

Pergotenda Twin

Dankzij het gebruik van dubbele profielen krijg je een gestroomlijnd design en als je daarbovenop nog eens de kleur aanpast krijg je de Pergotenda Twin die past bij ieder terras.

Pergotenda Arko

Bij de Pergotenda Arko heb je geen steunpilaren op de grond nodig. Door de gebogen wandsteun krijg je een elegante en buitengewone terrasoverkapping.

Pergotenda B-space

Wil je ook in de winter genieten van je terras? Je kan de Pergotenda B-Space uitrusten met het gepatenteerde verwarmingssysteem zodat je er ook tijdens een koude dag gebruik kan van maken.

Pergotenda 100

Ervaar een eigentijds design door de gezellige sfeer die het hout creëert. Daarbovenop biedt het hout een zeer sterke zelfdragende structuur.

Pergotenda 120

Met de Pergotenda 120 bedek je ieder groot oppervlak. Dankzij zijn houten structuur krijg je een uitzonderlijke buitenbeleving.

Pergotenda 60

Creëer een unieke en gezellige buitenruimte die je beschermt tegen een brandende zon, een sterke wind of een hevige regenbui. De Pergotenda 60 is geschikt voor zowel particuliere als zakelijke omgevingen.

Pergotenda 45

De Pergotenda 45 is de eerste terrasoverkapping in de Corradi collectie. Mede dankzij zijn traditionele uitstraling kunnen we spreken van een echte klassieker.

Helyos is een innovatieve terrasoverkapping waarbij je de aluminium lamellen elektronisch kan instellen op een hellingsgraad tot 120 graden. Hierdoor kan je zelf de lichtdoorlaatbaarheid en ventilatie bepalen.

Wanneer de lamellen gesloten zijn, bieden ze de perfecte bescherming tegen de regen en zon. Zelfs in de moeilijkste plaatsen weet Helyos een hoge weerstand te bieden tegen oxidatie en slechte weersomstandigheden. De reden hiervan is de kwaliteit van het materiaal.

De unieke vorm van de lamellen is ongekend op de markt en vormt het resultaat van een uitgebreide studie om een ongekende stevigheid en weerstand te verzekeren.

De lamellen zijn waterdicht door een dubbele waterafdichting met laterale banden waardoor het water meteen in de zuilen afvloeit. Verder vind je geen zichtbare schroeven terug en heb je de mogelijkheid om de terrasoverkapping te vervolledigen met Ermetika screens of andere zijdelingse afsluiting. Bovendien kan je er ook een sfeervolle inbouwverlichting in plaatsen. Zo maken we voor iedereen een Helyos op maat.

Het is ook geen probleem om meerdere structuren naast elkaar te plaatsen aangezien de terrasoverkapping modulair is.

Impact is het gepatenteerde afdeksysteem van Corradi dat samengesteld is uit een waterdicht doek dat glijdt en gedragen wordt door aluminium buizen. Dit even uniek doek wordt Eclissi genoemd.

Je kan dit afdeksysteem installeren op alle Corradi terrasoverkappingen, maar ook op pergola’s of reeds bestaande structuren.

Ermetika is de verticale sluiting waardoor je jouw terrasoverkapping ook langs de zijkant kan afschermen en is speciaal ontworpen door Corradi voor de Pergotenda producten. Ook voor balkons, veranda’s of bestaande pergola’s is Ermetika geschikt.

Je kan ook kiezen om een Cristal doek te gebruiken. Dit zijn doeken die volledig transparant zijn en bescherming bieden tegen regen en wind.

De Corradi zeilluifels zijn ultrasterk doordat ze de technologie van zeilen uit de zeevaart bevatten. 
Bekijk hieronder de originele, verfijnde en effectieve oplossingen voor vele buitenruimtes.

Magical – Tot 70m2

Je hebt keuze tussen een driehoekig, rechthoekig of vierkant doek dat kan uitgerust worden met een handmatige of gemotoriseerde wikkeling. Daarenboven zorgt een windsnelheidsmeter die voorzien is in de zeilluifel dat het doek zich automatische sluit bij te sterke wind.

X-Tension – tot 100m2

De wikkeling van de X-tension kan zowel manueel als via afstandsbediening gebeuren. Het doek zal automatisch sluiten bij een sterke wind. Dit zeil wordt gemonteerd via muurbeugels of aan bestaande ankerpunten zoals bomen.

Defense Condor – 11 of 14 m2

Het doekwordt, zowel handmatig als automatisch, in enkele seconden opgerold. Ook bij de Defense Condor is een windsnelheidsmeter voorzien die er voor zorgt dat het doek automatisch sluit bij een sterke wind. Dit zeilluifel is beschikbaar met een aan de grond bevestigd stalen voetstuk of met een muursteun. Kies je voor een muursteun dan kan je de luifel tot 90° draaien.  Opteer je voor een voetstuk dan kan je het zeil tot maar liefst 360° draaien.

Modus

Met de Modus heb je tal van compositiemogelijkheden. Elke mogelijkheid laat je toe om voor een gewenst gebied schaduw te creëren. Het oprollen gebeurt manueel en wordt aangedreven door een touw. Via een nieuw systeem is het mogelijk om het doek snel los te haken, zo kan je snel te werk gaan wanneer er een stevige wind opzet.

Free – 50m2

Free is een zelfdragende zeilluifel voorzien van snel oprolbare doeken. Dankzij een snelheidsreductiemotor met afstandsbediening is het oprollen van het zeil in slechts enkele seconden gebeurd. Indien er teveel wind is zal het doek ook automatisch sluiten dankzij een windsnelheidsmeter.

Zeilluifel Spin

De Spin is een zelfdragend, roll-up schaduwzeil van 11 of 14 m2. Het geheel is vervaardigd uit wit of antraciet gelakt staal. Deze zeilluifel is uitgerust met een Tempotest Star polyester deken en is verkrijgbaar met een stalen voet met ballast.

Zeilluifel Sosta

Het Sosta zonnezeil wordt verankerd met drie of vier aluminium steunpalen. Deze steunpalen kunnen rechtstreeks in de grond verankerd worden of door middel van een voetplaat op een bestaande vloer geplaatst worden.  Dankzij de verschillende bevestigingsmogelijkheden en minimalistisch design is de Sosta jouw ideale zonnezeil voor bv. aan de kust of in stedelijke gebieden.

Interpid

Dit zonnezeil heeft een heel sterk karakter dat je terras meteen een extra uitstraling bezorgt. Er zijn tal van mogelijkheden om deze zonwering te plaatsen waardoor je eender waar van de zomerse temperaturen kan genieten.

Bekijk onze realisaties en vraag vrijblijvend om advies of een offerte!

Contacteer ons