rolluiken

Grote rolluiken

Tijdens de winter heb je graag dat jouw auto veilig en droog staat. In een afgesloten garage zal je ’s ochtends niet moeten krabben omdat je ramen bevroren zijn of zal je geen sneeuw moeten wegruimen. In de zomer daarentegen wil je dat jouw auto lekker koel en beschermd staat. Zo kan je in een frisse auto stappen waarbij je je handen wel op het stuur kan houden.

Verschillende opties

Of je nu een rolluik zoekt voor beglaasde openingen als niet beglaasde openingen,Winsol heeft de perfecte oplossing voor je. Je kunt heel gemakkelijk ook jouw garage of bergruimte afsluiten met een garagerolluik.

Voordelen garagerolluik

Indien er geen plaats is voor een garagepoort kan je ook opteren voor een garagerolluik. Met een garagerolluik kan je helemaal parkeren tot tegen jouw poort zonder dat je extra ruimte moet vrij laten. Jouw garagerolluik rolt helemaal op in de rolluikkast waardoor je hebt geen draagrails nodig hebt. Dit wil zeggen dat jouw plafond helemaal vrij blijft waardoor je je geen zorgen moet maken bij de inrichting van je garage.

Gebruik je je garage niet voor de auto maar als werkatelier of opbergruimte? Dan kan je heel gemakkelijk verlichting aan het plafond voorzien zonder dat je moet rekening houden met de draagrails van een traditionele garagepoort.

Somfy

Tijdens de winter kan het zeer koud worden en tijdens de zomer zeer warm. In beide situaties is het ideaal om direct jouw garage te kunnen binnenrijden zonder te hoeven uitstappen. De optionele elektrische bediening zorgt net voor dat extra comfort bij het openen en sluiten van jouw rolluik.

Bekijk onze realisaties en vraag vrijblijvend om advies of een offerte!

Contacteer ons