rolluiken

Inbouwrolluiken

Inbouwrolluiken zijn ook wel beter gekend als de traditionele rolluiken die in de meeste bestaande woningen beschikbaar zijn. Dankzij onze brede waaier aan kleuren kunnen alle Winsol inbouwrolluiken afgestemd worden op de exacte stijl van jouw woning. Het hoofddoel van rolluiken is natuurlijk het afschermen van het licht, maar dankzij innoverende technologieën zijn er steeds meer en meer voordelen verbonden aan het installeren van rolluiken.

Inbraakwerend

Zelfs wanneer je geniet van een deugddoende vakantie kan je buitenstaanders nog steeds de indruk geven dat je thuis bent. Dankzij automatische sturing worden je rolluiken ’s morgens geopend en ’s avonds neergelaten.

Winsol rolluiken hebben ook een anti-ophefsysteem, veiligheidsgeleiders en andere extra beveiligingen zodat ongewenste bezoekers niet zomaar jouw woning kunnen binnendringen.

Privacy

Nieuwsgierige buren die maar al te graag een kijkje nemen in je woning, kun je met rolluiken te slim af zijn. Neem jouw privacy alvast zelf in handen en beslis zelf hoeveel je voorbijgangers laat zien.

Energiebesparend

Je bespaart ook nog extra op je veel te dure energiefactuur. Want tijdens de winter houden rolluiken de koude buiten en de warmte binnen. Met neergelaten rolluiken vertraag je de opwarming van het raam waardoor je het iets langer fris hebt tijdens de warme zomermaanden.

Bij Winsol ontwikkelen en produceren we enkel producten uit de beste materialen. Hierdoor leveren we steeds kwalitatieve producten met een lange levensduur.

Vraag hulp aan onze adviseurs

Ben je geïnteresseerd in een rolluik maar ben je niet zeker welk type raamluik het meest geschikt is voor jouw woning en wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Bekijk onze realisaties en vraag vrijblijvend om advies of een offerte!

Contacteer ons