ramendeuren

PVC ramen en deuren

De deur van je nieuwe woning is de toegang tot je eigen thuis. Ramen moet zorgen voor de perfecte lichtinval zodat je optimaal kan genieten. Winsol brengt een extra dimensie aan je woning met hedendaagse PVC ramen en deuren.

Besparen

Binnenkort je woning beter isoleren? PVC ramen en PVC deuren zijn uiterst geschikt voor passief tot zelfs energie neutraal bouwen. Betaal niet langer te veel voor je energiefactuur, maar isoleer vandaag nog.

Enera+ PVC ramen en deuren

Superisolerend Enera+ PVC schrijnwerk voldoet aan de BEN-normering. Dankzij het 5-kamerprofiel met Thermacore technologie levert Enera+ uitstekende thermische en akoestische prestaties. Enera+ behaalt een gemiddelde Uw-waarde van passiefbouw, namelijk 0,8 W/m²K. Enera+ met dubbele beglazing is uitermate geschikt voor de nieuwe E60 normering en mits toepassing van performantere beglazing voor alle strengere gekende normeringen die zullen volgen tot 2020.

In combinatie met een performante beglazing behaalt Enera+² zelfs Uw-waardes van 0,65 W/m²K*. Het systeem is daarmee uitermate geschikt voor passieve huizen en energieneutrale woningen.

Het Enera+ systeem is ontworpen voor het toepassen van zowel dubbele beglazing als driedubbel glas tot glasdiktes van 55mm.

Beschikbare premies

Winsol geeft je voldoende advies in PVC deuren en ramen. Voor iedereen met verbouwplannen geeft Winsol gratis infosessies zodat je de juiste keuzes maakt voor de toekomst. Met een Winsol product voldoe je altijd aan de meeste recente normeringen.

Kleur verbindt

Kleur opent een nieuwe wereld. Ons gamma ramen en deuren is beschikbaar in tal van kleurencombinatie om zo je huis net die perfecte finishing touch te bezorgen. Winsol biedt een lange garantie op het lakwerk door zijn uitzonderlijke kwaliteit. Hierdoor kan je PVC ramen en deuren in elke kleur bestellen. Kies eventueel voor een retro uitvoering met een houten uitstraling.

Bekijk onze realisaties en vraag vrijblijvend om advies of een offerte!

Contacteer ons