RAAMDECORATIE

Het aankleden van je ramen zorgt voor een extra visuele touch. Privacy en controle over binnenvallend licht liggen in je eigen handen.

Paneelgordijnen geven een warme en moderne uitstraling aan je woning. Schuif de paneelgordijnen op maat ten allen tijden opzij om te kunnen genieten van buitenruimtes en zorg tegelijk voor discretie in een stijlvolle omgeving. Deze oplossing is ideaal voor grote ramen en/of scheidingswanden. We geven je graag raad in één van onze showrooms.

Bekijk alle verticale paneelgordijnen

Met deze tijdloze klassieker kan je op een sfeervolle wijze het daglicht in je woning toelaten, je uitzicht kiezen en tegelijk je privacy regelen. Winsol geeft aan je ramen een extra dimensie dankzij een uitvoering van je raamdecoratie in aluminium, stof, PVC of hout.

Ontdek alle lamellen

Vouwgordijnen zijn over de jaren heen een populaire manier van raamdecoratie geworden. Een vouwgordijn is een echte sfeermaker door zijn eenvoudig maar toch uniek decoratief design.

Bekijk alle vouwgordijnen

Plisségordijnen zijn lichte en elegante gordijnen, bestaande uit een gevouwen stof die zich bij het optrekken opvouwt als een harmonica. Plisségordijnen hebben een extra troef doordat ze voor elk type raam een stijlvolle oplossing bieden. Behoefte om veel of weinig licht te filteren? Plisségordijnen bieden een sfeervolle decoratie voor elke type zonlicht.

Ontdek alle andere plisségordijnen

Een rolgordijn zorgt voor een unieke functionaliteit met decoratieve opties voor elk interieur. Naast unieke kleuren bepaal je ook volledig zelf de graad van transparantie van je enkelvoudig of dubbel rolgordijn. Winsol stemt de raamdecoratie altijd af op jouw specifieke wensen en zorgt dat het een compleet geheel vormt.

Bekijk alle rolgordijnen