RAMEN EN DEUREN

Ramen en deuren bepalen de look van je woning en geven je huis een volledig nieuw gezicht. Winsol maakt absolute topkwaliteit op maat. Dankzij het isolerende effect van onze ramen en deuren bespaar je ook nog eens op je energiefactuur.

Modieus isoleren is een belangrijke focus bij Winsol. Laat je energiefactuur drastisch dalen en bepaal met een moderne look het gezicht van je woning.

Ontdek alle aluminium ramen en deuren

Optimaal isoleren zorgt voor een warm thuisgevoel. Een uniform functioneel geheel zorgt voor de beste isolatie in je huis. Onze adviseurs vertellen hoe de juiste isolering je een flinke duit kan besparen.

Ervaar alle PVC ramen en deuren

Genieten op je terras en de buitensfeer beleven is puur genot. Met een vliegenraam hou je muggen en andere insecten buiten en blijf je een comfortabel verblijf hebben binnenshuis. Geniet dus van de zomer zonder kleine indringers.

Ontdek alle vliegenramen

Gedaan met dat onveilig gevoel. Slaap op je beide oren dankzij een Winsol veiligheidsdeur. Bekijk onze verschillende oplossingen van Nidium Doors.

Bekijk alle veiligheidsdeuren

Een extra snuifje buitendecoratie toevoegen aan je huis kan een wereld van verschil betekenen. Sierluiken zorgen voor een warme en eigentijdse look. Laat je inspireren door onze 4 types sierluiken.

Bekijk onze sierluiken