poorten

Sectionale garagepoorten

Tijdens de winter wil je graag dat jouw auto veilig en droog staat. In een afgesloten garage hoef je ’s ochtends niet te krabben omdat je ramen bevroren zijn of moet je geen sneeuw moeten ruimen. In de zomer daarentegen wil je dat jouw auto lekker koel en beschermd staat. Zo kan je in een frisse auto stappen.

Verticale opening

Sectionale poorten gaan steeds verticaal open, dit zorgt voor een minimum aan ruimteverlies in jouw garage. De dubbelwandige panelen geven een maximale warmte-isolatie waardoor comfort en duurzaamheid is gegarandeerd.

Bepaal jouw combinatie

Bij al onze garagepoorten kan er gekozen worden uit verschillende panelen en kleuren. De juiste combinatie hiertussen zorgt ervoor dat jouw nieuwe garagepoort deel uitmaakt van jouw totale woning.

Kleurkwaliteit

Een poort wordt voortdurend blootgesteld aan de zon. Om geen kleurkwaliteit te verliezen voorzien wij al onze poorten van een hoogstaande lakkwaliteit in onze eigen lakkerij. Hierdoor zal jouw gekozen kleur niet snel verbleken door de zon en wordt de kleur zo lang mogelijk behouden.

Inbraakveilig attest

Bij alle basismodellen van garagepoorten, kunnen wij een RC2 inbraakveilig attest aanbieden. Winsol streeft er naar om steeds de hoogst mogelijke score te behalen op gebied van veiligheid op al onze producten.

Hoog isolerend

Net zoals bij veiligheid mikken we er op om de hoogste isolerende producten aan te bieden. In België zijn wij de beste op het gebied van isolerende garagepoorten en we zijn zelfs uniek op de markt bij het aanbieden van conform isolerende garagepoorten voor passiefwoningen.

Zo is de Isol-Comfort sectionaalpoort uitgerust met tal van innovatieve onderdelen die ervoor zorgen dat de koudebruggen rondom de poort worden geëlimineerd en de luchtlekken tot een minimum herleid worden. Hiermee is de Isol-Comfort poort niet enkel de ideale oplossing voor lage-energiewoningen en passiefhuizen, maar ook voor zij die hun garage beter willen. Want elke beperking van warmteverlies zal een positief resultaat hebben op je energiefactuur en de kwaliteit van je leefomgeving. Voor zij die een ultieme stap richting een superisolerende poort willen zetten, biedt Winsol een exclusieve innovatie aan: de thermisch onderbroken onderdorpel. Dankzij deze innovatieve isolerende dorpel is er geen koudebrug meer onderaan je sectionaalpoort omdat deze dorpel de traditionele slecht isolerende blauwe steen vervangt.

Uitstraling

Een garagepoort bepaalt mee de uitstraling van jouw woning. Naast ramen en deuren vallen poorten vaak het snelste op bij het bekijken van een woning. Kies dus niet zomaar de eerste de beste poort maar kies er één die perfect aansluit bij jouw woning.

Bekijk onze realisaties en vraag vrijblijvend om advies of een offerte!

Contacteer ons