poorten

Sectionale schuifpoorten

In tegenstelling tot de klassieke poort gaan sectionale schuifpoorten horizontaal open. Deze oplossing is ideaal voor ruimtes waar geen verticale poort geïnstalleerd kan worden om wille van technische redenen, een te beperkte dagopening of esthetisch gezien.

Gedeeltelijke opening

Sectionale schuifpoorten bieden de mogelijkheid om de poort slechts gedeeltelijk te openen. Hierdoor kunnen ze functioneren als extra deur waardoor je makkelijk binnen kan met de fiets of je boodschappen kan uitladen.

Paneeltypes

Het is belangrijk dat een poort aansluit bij de stijl van je project. Daarom voorziet Winsol een brede waaier aan verschillende poortpanelen waaruit je kan kiezen. Voor elke stijl van je project is er dus een geschikt type paneel. Combineer dit met je gekozen kleur en je (ver)bouwproject wordt een toprealisatie. Meer informatie over de verschillende poortpanelen kan je hier terugvinden.

Inbraakveilig attest

Bij alle basismodellen van garagepoorten, kunnen wij een RC2 inbraakveilig attest aanbieden. Winsol streeft er naar om steeds de hoogst mogelijke score te behalen op gebied van veiligheid op al onze producten.

Hoog isolerend

Net zoals bij veiligheid, mikken we er op om de hoogste isolerende producten aan te bieden.

Al onze schuifpoorten kunnen worden samengesteld uit verschillende poortpanelen en kleuren. Ontdek snel de verschillende combinaties of vraag hulp aan één van onze specialisten.

Bekijk onze realisaties en vraag vrijblijvend om advies of een offerte!

Contacteer ons