outdoorliving

Terrasol – Groots en vrijstaan

Zomerse muziek op de achtergrond. Een ijskoud drankje bij de hand. Het gezelschap van je beste vrienden. Een zomerse zon. Dat zijn de vier succesfactoren voor het ideale tuinfeestje.. Tijdens het feesten kunnen de temperaturen echter snel oplopen, daarom is het noodzakelijk om het hoofd koel te houden en voor voldoende verfrissing te zorgen.

Verankerde draagconstructie

Terrasol is een vrijstaande terrasoverkapping in aluminium. Doordat de draagconstructie verankerd is in de grond, is de Terrasol extra solide. Het doekoppervlak kan tot 36 m² bedragen. Hierdoor kan je tijdens warme zomerdagen genieten van een groot stuk schaduw die meteen de nodige verfrissing biedt.

Veranda of terrasoverkapping

Als je twijfelt tussen een veranda of een terrasoverkapping dan is het wel interessant om te weten dat je bij een terrasoverkapping geen bouwvergunning nodig hebt terwijl je dit bij een veranda wel moet hebben.

Hou je van een elegant design? Of heb je toch liever iets robuuster? Door ons uitgebreid aanbod hebben we voor ieder wat wils. Ontdek onze Terrasol realisaties of vraag raad aan één van onze adviseurs.

Bekijk onze realisaties en vraag vrijblijvend om advies of een offerte!

Contacteer ons