TERRASOVERKAPPING

Wil je wegdromen in een heerlijk stuk schaduw tijdens een brandende zon? Vermijd je liever een stevige wind? Of hou je het hoofd liever droog wanneer je op jouw terras geniet van een drankje? Dan is een terrasoverkapping de ideale oplossing.

Laat je verleiden door dit elegante Italiaans design. Geniet van een heerlijke smoothie in de schaduw op jouw terras onder hoogkwalitatieve Corradi pergola’s. Een gevoel waar de buren zeker jaloers op zullen zijn.

Ontdek alle corradi overkappingen

Ervaar een onvergetelijke zomer dankzij de budgetvriendelijke Patiolina terrasoverkapping. Met een fris pintje in de hand kan je genieten van een koel stukje schaduw.

Ontdek meer over patiolina

Wil je ook genieten van een stijlvol, strak en kwalitatief terras? De Wincube zorgt voor bescherming tegen een gloeiende zon. Zelfs bij een laaghangende zon kan je zonder zorgen op jouw terras blijven zitten dankzij zijn innovatieve design.

Bekijk wincube

Terrasol is de oplossing voor diegene die zorgeloos willen genieten van een overdekt terras zonder veel franjes. Een simpele maar uiterst effectieve overdekking tegen de zon.

Laat je inspireren door terrasol

Wil je het hele jaar door genieten van jouw terras? Dan vind je bij Patiola zeker jouw ding. In de zomer kan je je terras bedekken waarbij je de brandende zon omruilt voor een stukje gezellige schaduw. Door het plaatsen van extra zijwanden kan je jouw terras verwarmen in de winter zodat je in een aangename temperatuur op je terras kan vertoeven.

Bekijk de patiola overkappingen