Zonewering

Verandazonwering

Beschik je over een veranda die na een tijd ondragelijk warm wordt wanneer de zon op zijn hoogste punt staat? Dan kan je via verandazonwering de warmte uit je veranda houden en er voor zorgen dat er een aangename temperatuur heerst waarbij je kan ontspannen en even de tijd vergeet.

Een frisse veranda

Een veranda is heerlijk als de zon schijnt maar het buiten toch fris aanvoelt. Bij zomertemperaturen kan de temperatuur in je veranda heel snel en heel hoog oplopen waardoor het toch niet zo genotvol vertoeven is. Je kan deze temperatuur gemakkelijk op peil houden met verandazonwering. Indien de felle straling van de zon te warm wordt, kan je het glas bedekken. Hierdoor zal de binnenruimte op een aangename temperatuur blijven zodat je dag in dag uit kan genieten van jouw veranda. Wil je dat jouw veranda niet opwarmt terwijl je op je werk bent? Dan kan je dit heel gemakkelijk automatiseren zodat je ook na je werk kan ontspannen in een heerlijke temperatuur.

Geruisloos en corrosiebestendig

De Verandasol kan gemakkelijk geplaatst worden op nagenoeg elke constructie door speciale daartoe ontwikkelde steunen. Iedere veranda kan jarenlang genieten van onze zonwering door het gebruik van kwalitatieve en corrosiebestendige materialen. Dankzij de geruisloze werking van de Somfy motor wordt de bediening ervan een echt plezier.

De Verandasol ST 2100 is de keuze voor veranda’s met hellende daken tot 3 meter uitval. Het op- en
afrollen gebeurt via koorden en loopwieltjes. In beide geleiders is een veersysteem ingebouwd om het doek op spanning te houden. Hierdoor rust het doek niet op het dak.
De ST 2220 is de ideale zonwering voor grote en kleine veranda’s. Zelfs een breedte van 9 meter en een diepte van 5 meter vormen geen probleem voor deze Verandasol
De Verandasol ST2300 is perfect voor complexe glasdaken en speciale verandavormen. Dit elegant en trendsettend design heeft een geïntegreerd afvoerkanaal waardoor je een gecontroleerde waterafloop krijgt.

De ST 3100 wordt gebruikt als zonwering met zijgeleiding bij erkers.

De VL 3220  wordt gebruikt als zonwering met zijgeleiding bij grotere erkers met een grote hellingshoek.

Bekijk onze realisaties en vraag vrijblijvend om advies of een offerte!

Contacteer ons