Zonewering

Verticale zonwering

Als je op zoek bent naar een esthetische manier om de zon uit je woning te weren, dan zijn screens de aangewezen oplossing. Deze vorm van verticale zonwering blokkeert de zonnestralen op jouw ramen zodat de temperatuur van je woning comfortabel aanvoelt.

Afkoeling in huis

Tijdens de zomer kan de temperatuur binnenshuis heel snel oplopen. Niet iedereen heeft airconditioning en een ventilator is leuk maar het koelt niet het volledige huis. Het is gedaan met een plakkerig gevoel rond te lopen of ’s avonds niet in slaap kunnen vallen door de warmte die heerst in jouw kamer. Screens bieden hiertegen de ideale oplossing. Je houdt de warmte van de zon buiten maar je kunt toch nog steeds naar buiten kijken.

Op maat gemaakt

Zoals altijd maken we bij Winsol ieder product op maat. Hierdoor kunnen wij een product aanbieden die past bij iedereen zijn behoeftes en persoonlijke smaak. Bij screens kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om een 100% verduisterend doek te nemen. Dit werkt als een eleganter alternatief voor rolluiken en kan de ruimte ook helemaal kunnen verduisteren.

Bescherming UV-stralen

Screens bieden ook de bescherming voor uw interieur tegen schadelijke UV-stralen.

Dit windvast systeem wordt in elke positie strak gehouden waardoor het probleemloos voldoet aan de hoogste Europe CE norm inzake windresistentie. In gesloten toestand is de Solfix trouwens 100% insectenwerend.Screens Moeykens Wontergem060
Dankzij zijn subtiel afgerond design fungeert deze elegante en efficiënte zonwering als een perfect schild tussen het zonnelicht en beglazing.  Zo krijg je een optimale lichtinval in je woning.solscreen
De Isolfix biedt bovenop de voordelen van de standaard Solfix ook nog eens extra isolatie die je huis lekker warm houden tijdens de winter.
Solfix Duo is een hoog isolerend screen die ook windvaste en insectenwerende eigenschappen bevat. Daarbovenop krijg je nog eens een geluids- en warmte-isolerende montage boven jouw raam.

Bekijk onze realisaties en vraag vrijblijvend om advies of een offerte!

Contacteer ons