rolluiken

Voorzetrolluiken

Er zijn een heleboel voordelen aan rolluiken. Maar bij Winsol doen we er nog een schepje boven op. Al onze voorzetrolluiken kunnen uitgerust worden met een geïntegreerd vliegenraam. Je kan het vliegenraam en rolluik afzonderlijk bedienen. Gebruik je het niet, dan wordt het netjes opgerold in de rolluikkast. Zo kunnen die vervelende muggen jouw avond alvast niet verpesten.

Montage aan de buitengevel

Heb je schrik om je nieuwbouw of gerenoveerde woning te beschadigen? Aangezien het rolluik aan de buitengevel wordt gemonteerd, hoef je je geen zorgen te maken dat er schade komt aan je interieur.

Types voorzetrolluiken

Dankzij het uitgebreide kleurengamma en de lameltypes garanderen we de perfecte harmonie met jouw gevel. Zo is er steeds een rolluik dat past bij jouw exacte smaak en huis. Je kunt ook kiezen uit verschillende rolluikkasten bv. 45° afgeschuinde kast, halfronde kast en een afgeronde kast.

Energiebesparend

Een voorzetrolluik is trouwens ook een slimme investering. Niet alleen maakt het je woning compleet, het verbetert ook nog eens de isolatie van jouw huis. Zo bespaar je ook op je energiefactuur. Tijdens de winter houden rolluiken de koude buiten en de warmte binnen. Met neergelaten rolluiken vertraag je de opwarming van het raam waardoor je het tijdens de zomer langer fris hebt.

Bekijk onze realisaties en vraag vrijblijvend om advies of een offerte!

Contacteer ons